Punaviinit tutuksi jakso 3 I Malbec & Tempranillo

Tietoa kurssista
Punaviinit tutuksi viinikurssilla sukellamme pintaa syvemmälle punaviinien maailmaan. Kurssin toisessa jaksossa, tutustumme Malbec ja Tempranillo -lajikkeisiin.
Kurssin sisältö
Historia ja tuotantoalueet: Tutustumme lajikkeiden historiaan ja tunnetuimpiin viljelyalueisiin.
Malbec & Tempranillo: Rypälejajikkeet, kasvuolosuhteet, rypäleen sekä. viinin ominaisuudet ja aromit.
Viinien maistelu ja arviointi: Maistamme ja arvioimme viiniopettajan johdolla yhden Malbec, sekä Tempranillo viinin.
Tietovisa / tentti: Kurssin lopussa on kymmenen kysymyksen tietovisa/tentti, jossa oppilas voi testata mitä kurssista jäi mieleen.
Kurssin tavoite: Oppilas saa kattavat tiedot Malbec ja Tempranillo -rypäleiden historiasta ja viljelyalueista, sekä kasvuolosuhteista. Rypäleen-, sekä viininvalmistusprosessin viiniin tuomista ominaisuuksista ja aromeista.
Kurssin teoriaosuudessa, sekä viinin maistelussa opittuja yhdistämällä, oppilaalla on ymmärrys ja kysy opetella tunnistamaan lisää eri puolilla maailmaa valmistettuja Malbec ja Tempranillo -viinejä ja niiden ominaisuuksia.
Kurssi antaa erinomaisen ponnahduslaudan Malbec ja Tempranillo -viinien maailmaan.
Kurssin viinit:
- Alamos Malbec, Organic, Mendoza, Argentina
- Baron de Ley Reserva, Rioja, Espanja
Kurssin sisältö
Punaviinit tutuksi jakso 3 I Malbec & Tempranillo
-
Malbec & Tempranillo
56:42